Opis proizvoda

 • IZRADJUJU SE PO MERI
 • 100% POLIESTER / ANTISTATIK MATERIJALI
 • MAX ŠIRINA DO 280CM , MAX VISINA DO 320CM
 • MOGUĆNOST ELEKTRIČNOG MEHANIZMA
 • MEHANIZAM ALUMINIJUM / PVC (mini mehanizam)
 • UKLAPAJU SE U SVAKU PROSTORIJU
 • DUPLO PLATNO
 • MONTAŽA IZNAD OTVORA NA ZID / PLAFON ILI DIREKTNO NA PROZOR EASY FIX bez bušenja(mini mehanizam)
Popust!

Print MOCCA zebra – DOBRA CENA

3.960 рсд

Kako bi dobili ukupnu cenu unesite mere i potrebne podatke

miniklasik.png

Dostava 7 do 10 radnih rana

Pogledajte u opisu specificnosti kod 3d zebra zavesa!

OPIS:

Ovaj proizvod nije preporucen za prozore ispod 70cm i visine ispod 120cm i za bilo koja balkonska vrata zbog razlike u proporciji sirine i visine. U zavisnosti od dimenzija otvora, slika koja se stampa moze biti malo drugacijeg prikaza  u odnosu na sliku koju vidite online. 

Moderne i praktične u svakom pogledu, rolo zavese u čiju kategoriju spadaju rolo i zebra zavese su možda najpopularniji izbor velikog broja klijenata. Antistatički materijali čine ih jednostavnim za održavanje, a veliki broj dezena iz naše ponude zadovoljiće čak i najzahtevnije klijente. Sastoje od mehanizma i platna, moguće ih je pokrenuti uz pomoć lančića ili elektromotora (na daljinski upravljač). U ponudi imamo dve vrste mehanizama: Klasik mehanizam (montira se iznad prozora na zidu ili plafonu) i Mini mehanizam (montaža na samo krilo prozora EASY-FIX opcijom). Ovaj tip zavesa je idealan kako za stambene, tako i za poslovne prostore.

Izaberite neki od dezen i model platna koji ce zadovoljiti vaše potrebe a mi vam nudimo preko 200 različitih dezena: Clasik platna , Sunscreen platna , Blackout platna, Transparentna platna , Plise platna…

SPECIFIKACIJE :
 • IZRADJUJU SE PO MERI
 • PLATNA : 100% POLIESTER
 • ANTISTATIK MATERIJAL (NE SKUPLJA PRAŠINU, NE ZADRŽAVA MIRISE)
 • JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE
 • MAX ŠIRINA DO 280CM , MAX VISINA DO 350CM
 • MOGUĆNOST ELEKTRIČNOG MEHANIZMA
 • MEHANIZAM ALUMINIJUM / PVC
 • UKLAPAJU SE U SVAKU PROSTORIJU
 • MONTAŽA : ZID , PLAFON , DIREKTNO NA OTVOR (MINI MEHANIZAM)
 • IDEALNE SU ZA SPAVAĆE ili DNEVNE SOBE, KUHINJE , POSLOVNE PROSTORE , TERASE (sunscreen platna)
 • MINIMALNA OBRAČUNSKA MERA ZA KLASIK MEHANIZME JE 2m2 , ZA MINI MEHANIZME 1.5m2
MERENJE I MONTAŽA :

BILO DA POSTAVLJATE ROLO ILI ZEBRA ZAVESE PRINCIP UZIMANJA MERA JE ISTI.  

Merenje zaista nije komplikovano, i sigurni smo da nećete imati problema. Sve što vam je potrebno su metar , papir i olovka. U zavisnosti gde želite da montirate mehanizme uzimanje mera se razlikuje.Mi vam nudimo dve opcije mehanizama : CLASSIC i MINI mehanizme.

                CLASSIC ROLO  MEHANIZMI

Ova vrsta mehanizama montira se iznad otvora na zid ili plafon a može se u zavisnosti od situacije postaviti unutar okvira vaših prozora ili vrata . Pokazaćemo vam kako da  pravilno izmerite kako bi se mehanizam savršeno uklopio. Ispratite naše uputstvo i budite sigurni da ste pravilno izmerili.

 

1. Merimo širinu i visinu

Merimo širinu prozora/vrata na minimum dve pozicije. Veću širinu zapišite na papir.U zavisnosti od slobodnog prostora sa strane otvora dodajete minimum po 5cm sa obe strane.Visinu merimo od mesta gde želimo da montiramo mehanizam sve do donjeg dela prozora ili vrata . Na tu meru dodajemo minimum 20cm . Preporuka je da se mehanizam montira minimum 10cm iznad prozora/vrata.

Beležimo dimenzije

Zapišite izmerenu širinu i visinu. Za širinu upisujete najmanju dimenziju dok visinu upisujete najveću izmerenu dimenziju. Vodite računa da pri upisivanju ne zamenite mesta širini i visini. U našem primeru izmerena širina je 121cm a visina 150cm. Mere mehanizma tj zavese koju treba da poručimo biće 131cm za širinu i 180cm za visinu.

– Finalni izgled

Ako dobro sve premerite finalni izgled vaših zavesa izgledaće kao na slici dole. Kao što smo napomenuli svi rolo mehanizmi imaju isti sistem merenja pa će ovakav mehanizam prekriti kompletan otvor .

MINI ROLO MEHANIZMI / EASY FIX

Mini mehanizmi se montiraju direktno na prozor/vrata. Kod PVC i Aluminijum stolarije moguće ih je montirati  bez bušenja EASY-FIX MONTAŽA. Potrebno je izmeriti samo mere staklenih površina. Na primeru koji smo dali ,na dvokrilni prozor  stavljate 2 mini mehanizma.

1. Merimo širinu i visinu

Merimo širinu stakla na jednom krilu prozora/vrata. Na upisanu širinu dodajemo 5cm do 7cm zbog mehanizma koji je širi od samog platna.Bilo da dodate 5,6 ili 7cm budite siguni da će platno kompletno pokriti vašu staklenu površinu. Zatim merite visinu stakla, na izmerenu visinu dodajemo 20cm.

– Beležimo dimenzije

Zapišite izmerenu širinu i visinu.Povedite računa da pri upisivanju ne zamenite mesta širini i visini. Sad kad imate mere staklene površine dodajte 5-7cm izmerenoj širini i po standardu koji smo spominjali ranije 20cm više za visinu.

Finalni izgled

Ako dobro sve premerite finalni izgled vaših zavesa izgledaće kao na slici dole.

 MONTAŽA

Pogledajte kratak video kako da jednostavno montorate KLASIK MEHANIZME NA ZID ILI PLAFON.

   

GARANCIJA & SERVIS :

Imamo potpuno poverenje u kvalitet naših proizvoda i želimo da vi osećate isto. Zbog toga vam nudimo garanciju od 2 godine na sve naše proizvode.

Takodje jako bitno za napomenuti da svim našim kupcima nudimo prvoklasan servis svih vrsti mehanizama koje prodajemo. Posedujemo sve rezervne delove za mehanizme i u slučaju slučajnih lomova pvc ili deformacije Aluminijumskih delova u kratkom roku vam možemo srediti mehanizam.

Ne morate nam verovati na reč, ali svi naši kupci su prezadovoljni. To govore i naše recenzije. 

Korpa

KAKO PORUČITI ZEBRA ZAVESE KLASIK MEHANIZAM – VIDEO

KAKO PORUČITI MINI ZEBRA zavese – VIDEO

Najposećeniji proizvodi

Snovi Art zavese IconSnovi Art zavese

Bulevar kralja Aleksandra 311, Beograd

4.9 55 reviews

 • Avatar Bojan Tepavcevic ★★★★★ 3 years ago
  Two thumbs up for these beutiful curtains. I would definitely recommend to everyone who enjoys having a colorful home interior and environment. They fit perfectly.
 • Avatar B Smith ★★★★★ a month ago
  I ordered a printed zebra curtain and I am thrilled !!!! Quality, color, mechanism ... everything is for a clean 10 !!!! Thanks for the wonderful cooperation!
 • Avatar Zdravko Vukoje ★★★★★ 2 months ago
  We communicated by mail, with a couple of pictures, ordered, arrived by express mail, we edited it ourselves and everything went PERFECTLY!
 • Avatar Edis Numanovic ★★★★★ 5 months ago
  It is not enough to say correct and kind ....
  All praise and for every recommendation !!!!
 • Avatar Sara Tuberka ★★★★★ 4 months ago
  All praise for the cooperation and quality of service.