EKO POLYWOOD VENECIJANERI

Premijum klasa polywood venecijanera idealno je rešenje za Vaš poslovni ili stambeni prostor

Eco POLYWOOD Venecijaneri

Utoplite Vaš dom našim POLYWOOD venecijanerima. Rađeni od eco friendly materijala lagani su za održavanje, a daju izgled pravog drveta koji vašoj prostoriji daje topao i elegantan izgled. Idealne su za sve tipove prostorija – dnevne i spavaće sobe, kuhinje pa i kupatila jer su materijali vodootporni.  Uz njih vaš poslovni prostor dobiće notu elegancije i luksuza. Izrađuju se po meri i jednostavno se montiraju. 

Utoplite vaš prostor

Polywood Venecijaneri izgledaju podjednako dobro kao i oni od pravog drveta, ali im je cena malo povoljnija. Ipak, malo povoljnija cena ne znači lošiji kvalitet! Baš naprotiv, napravljene od materijala koji su otporni na vatru i vlagu, pa ovaj tip venecijaneri kombinuju lepotu prirodnog drveta sa modernim inženjeringom.

Ovaj tip venecijanera dostupan je u različitim dezenima boja, medju kojima su perfektna imitacija drveta(hrast,javor,tresnja…) .Vaš prostor će učiniti toplim i elegantnim. Montiraju se iznad prozora ili vrata, unutar okvira ili van njega. 

Za sve prostore

Izgled pravog drveta učinice svaki prostor toplijim, stoga su idelne za dnevne i spavace sobe.  S obzirom na to da su materijali otporni i na vlagu, idealni su za prostorije kao sto su kuhinja ili kupatilo.

Još jedna prednost im je ta što  sadrže UV stepen zaštite do 500 (dok prosečni venecijaneri su do 200). To znači da neće promeniti boju, niti će izbledeti na jakom suncu.

Karakteristike:

Energetska efikasnost

Redukuju temperaturu u prostoru, oko 22% je ušteda energije zimi , a oko 50% leti.

Izrada po meri

Svi venecijaneri se rade po vašim merama. A nudimo izbor od nekih 30ak različitih dezena.

Zvučna efikasnost

U skroz zatvorenom sistemu odlično će regulisati zvuk u vašoj prostoriji.

Pogodni su za sledeće otvore:

Pogogne su za sve prostorije gde su klasični prozori: jednokrilni , dvokrilni , trokrilni. 

Mogu se postavljti i na prozore koji su postavljeni pod uglom. U ovoj opciji jako je bitno pravilno izmeriti.

Pogodne su i lepo se uklapaju na svaki tip balkonskih vrata. Za dupla vrata se uzimaju 2 mehanizma za svako krilo po jedan.

Posetite nas na adresi

Bulevar Kralja Aleksandra 311

Beograd, 11000

Srbija

Kontakt

(381) 65 280-1188

(381) 11 241-0751

zavesesnovi@gmail.com

Radno vreme salona

Pon-Pet : 10h – 19h

Sub: 10h – 14h

Ned: ne radi