ZAVESE I DRAPERIJE 

Veliki izbor kvalitetnih materijala za zavese i draperije. 

ZAVESE I DRAPERIJE ZA SVAKI ENTERIJER

Najmodernijim kolekcijoma zavesa , naša kompanije uvrstila je na naše tržište materijale koji će pažnju kupaca privuci svojim izgledom a zadržati kvalitetom.Vecina materijala pogodna je kako za izradu klasicnih zavesa i draperija, tako i za izradu tzv. rimskih zavesa, modela koji je zastupljen u modernom opremanju enterijera. 

U ponudi imamo najrazličitije materijale, od transparentnih, preko onih sa gustim tkanjem, do black-out materijala koji totalno zamračuju prostor.

ZAVESE U SLUŽBI ENTERIJERA

Najmodernijim kolekcijoma zavesa ,naša kompanije uvrstila je na naše tržište materijale koji će pažnju kupaca privuci svojim izgledom a zadržati kvalitetom.

Vecina materijala pogodna je kako za izradu klasicnih zavesa, tako i za izradu tzv. rimskih zavesa, modela koji je zastupljen u modernom opremanju enterijera.
Od boja najzastupljeniji su zemljani tonovi, koji su zbog lakoće kombinovanja sa ostalim elementima u ambijentu, uglavnom najtraženiji.

DRAPERIJE U SLUŽBI ENTERIJERA

Iako su samo tkanine, one pretvaraju prazan prostor u životni ambijent. Pronađite draperije za svoj dom, kancelariju ili hotel. Vrhunski kvalitet i limitirane serije istču nas od ostalih. Akcenat bi stavili na kolekciju drapera koja svojim bojama i dezenima može odgovoriti kako zahtevima stilskog uredjenja, tako i zahtevima modernog uredjenja enterijera.Ukoliko je potrebno naš enterijerista će vrlo rado da pomogne i da savet. Svi materijali šiju se  po vašoj meri.

POMOĆ KOD MERENJA

Daćemo vam par osnovnih saveta kako pravilno izmeriti koliko vam je potrebno materijala za zavese ili draperije. Kad se radi o odredjivanju potrebne sirine materija za zavese neko pravilo je da se uzima 2 do 2.5 puta vise u odnosu na sirinu garnisne. Što se tiče draperija tu je odnos malo drugaciji. U zavisnosti sta yelite da uradite moyete … Što se tiče visine postoji vise opcija . 

 

VISINA DO ŠTOKA PROZORA

 

  • Izmerite visinu od donjeg dela vaše zidne ili prozorske garnišne do vašeg radijatora , i odbite 3cm ( standard) a širinu zavese ćete naručiti tako što ćete širinu vašeg prozora pomnožiti sa dva (standard)

VISINA DO RADIJATORA

 

  • Izmerite visinu od donjeg dela vaše zidne ili prozorske garnišne do radijatora, skinite 3cm( standard) a širinu zavese ćete naručiti tako što ćete širinu vašeg prozora pomnožiti sa dva (standard)

VISINA DO PODA

 

  • Izmerite visinu od donjeg dela vaše zidne ili prozorske garnišne do vašeg radijatora , i odbite 2cm ( standard) a širinu zavese ćete naručiti tako što ćete širinu vašeg prozora pomnožiti sa dva (standard)