ZEBRA ZAVESE

Jednostavne , moderne i praktične zavese koje osvajaju na prvi pogled.

Zebra zavese savršene u prostoru

 Zebra ili dan-noć zavese definitivno su novi trend u oblačenju prozora i vrata. Zbog svog jednostavnog korišćenja i modernog dizajna brzo su osvojile tržište zavesa, kako u svetu tako i na ovim prostorima. Još jedna njihova prednost je lako održavanje, jer su svi materijali od kojih se zavese izrađuju antistatik. Daju vam mogućnost da sami dozirate nivo svetlosti koja ulazi u prostoriju i, naravno, odlično će vas zaštititi od spoljnih pogleda. Sa izborom od preko 250 različitih dezena (classic, print, dečije, plise) sigurno smo da će vaša prostorija izgledati baš kako ste zamislili.  

ZEBRA ZAVESE SU 3 u 1

Zašto 3 u 1? Jer po funkcionalnosti kompletno zamenjuju klasičnu zavesu draperiju i garnišnu. Montiraju se na zid, plafon ili direktno na krilo prozora/vrata – EASY FIX montaža. Puštanje svetlosti u prostor regulišete pomoću lančića ili daljinskog upravljača. Takođe se jako lepo kombinuju sa klasičnim draperijama što će dodatno utopliti prostor.

Kako se jednostavno montiraju pogledajte u videu ispod.

Moderan izgled za svaku prostoriju

Napomenili smo da su platna antistatik što znači da ne skupljaju prašinu niti mirise , a time se klasifikuju za mnoge prostorije, gde su klasične zavese pravile dosta problema.

Odlično će se uklopiti kako u stambeni tako i u poslovni prostor. Nudimo vam mnogo različitih dezena za spavaće i dnevne sobe , trpezarije. Takođe, odlične su za kuhinje, pa čak i kupatila, jer neće upijati mirise, a ni vlaga neće smetati.

Naravno da im je sve veća primena u poslovnim prostorima. Sve se veći broj biznisa opredeljuje da svoj poslovni prostor ukrasi baš zebra zavesama (restorani, hoteli, kancelarije, ordinacije, saloni…)

Da li i dalje razmišljate da li su zebra zavese dovoljno dobre za vaš prostor? Reći ćemo vam mi: DA JESU! 

Karakteristike:

CLASSIC PLATNA

 

Platna koja će vam pružiti  zaštitu od nepoželjnih pogleda, a ujedno puštati određenu količinu svetlosti u prostoriju.

BLACKOUT PLATNA

 

Za totalnu privatnost unutar prostorije. Blackout platna 100% zaustavljaju prodor svetlosti unutar prostorije.

Pogodni su za sledeće otvore:

Pogogne su za sve prostorije sa klasičnim prozorima – jednokrilnim , dvokrilnim trokrilnim. 

Pogodne su i lepo će se uklopiti kod svih vrsti kliznih vrata ili prozora. U tim slučajevima zavese će biti malo udaljenije kako nebi smetale pri otvaranju i zatvaranju.

Zebra zavese mogu se postavljti i na prozore koji su postavljeni pod nekim uglom. Pogledajte kako se tad pravilno uzimaju mere. KLIK OVDE

Pogodne su i lepo se uklapaju na svaki tip balkonskih vrata. Savet za dupla vrata da se uzmu 2 mehanizma za svako krilo po jedan.

Preporučujemo proizvode

Pogledajte neke od naših najprodavanijih proizvoda i poručite sada online jako jednostavno