NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Ovo su pitanja koja smo u našem dugogodišnjem iskustvu najčešće dobijali od strane naših mušterija. Pokušaćemo na ovoj stranici da vam damo odgovore na neka. Ukoliko ne nadjete odgovor na pitanje koje vas zanima budite slobodni da nas kontaktirate.

MERENJE I MONTAŽA

Kako da pravilno izmerim ukoliko želim da poručim online?

Merenje vaših prozora ili vrata na kojima želite da postavljate zavese zapravo je jako jednostavno. Kod nas na sajtu nacicete instrukcije za merenje rolo&zebra zavesa , klasicnih zavesa , panel zavesa kao i eko drvenih venecijanera. Zelimo da vam napomenemo da se i svi ostali tipovi zavesa mere manje vise po istom principu.

Da li je komplikovana montaža rolo i zebra zavesa , i da li dobijamo sve potrebno za montažu pri porudžbini?

Montaža je jako jednostavna , na našem youtube kanalu imamo par videa gde objasnjavamo kako da pravilno montirate mehanizme, bilo da se radi mini ili klasik mehanizmima. KLIK ZA ODLAZAK NA KANAL

Da li se mini mehanizmi za rolo ili zebra zavese mogu montirati bez bušenja?

Da , mini mehanizmi se mogu montirati bez bušenja kod PVC i većine Alu stolarije. Kod drvene stolarije se mora ubušiti i okačiti sa dve male žabice(2 šrafa ukupno)

Uputstvo kako da pravilno izmerite ako želite da kupite ovaj tip mehanizama KLIK OVDE.

Da li nudite opciju izlaska na teren i montaže?

Da , za Beograd i okolinu nudimo opciju izlaska na teren (besplatna usluga) , a takodje imamo i opciju montaže svih naših proizvoda. 

ČESTA PITANJA

Koje su mogućnosti plaćanja?

ONLINE PORUDŽBINE – Plaćanje po pouzeću. Sve porudžbine do 3000din plaćaju se kad vam roba stigne brzom poštom , dok je za sve porudžbine preko 3000din obavezan depozit u min. iznosu 30% od ukupnog zbira.(uskoro i online plaćanje)

PLAĆANJE U SALONU – keš , kartice , rate čekovima gradjana.

 

Koji je rok isporuke ?

U zavisnosti od poručenih proizvoda, rok isporuke je od 7 do 14 radnih dana.

Da li postoji garancija na proizvode?

Da , na svaki naš proizvod dajemo garanciju od 2 godine na mehanizme dok je na većinu platna  godinu dana a na odredjenim 2 godine.

Da li može da se poruči putem sajta a preuzme u vašem salonu u Beogradu?

Da , pri savakoj porudžbini online prosledjuje vam se otpremnica kojom možete podići svoje zavese direktno u našem salonu.

ODRŽAVANJE I SAVETI

Koliko su boje sa sajta merodavne?

Trudili smo se da na sajtu prezentujemo i najpribližnije pretstavimo boje dezena , ali se digitalna forma uvek malo razlike u odnosu na originalnu boju samog materijala. Stoga ukoliko želite neku posebnu nijansu savetujemo da svratite do našeg salona.

Kako se održavaju rolo ili zebra zavese?

Velika prednost pored modernog dizajna je i jednostavno održavanje. Svi materijali su antistatik (ne sklupljaju prašinu niti mirise).

Preporuka je da se samo prebrišu vlažnom krpom ili vlažnim maramicama bez alkohola. Izbegavati jaka hemiska sretstva koja mogu da ih oštete.

Koje se zavese klasične ne peglaju?

Moramo da napomenemo da je vecina danasnjih zavesa uglavnom od poliestera i da se vecina njih pegla. Ali postoje modeli koji u zavisnosti od svog kroja mogu da se ne peglaju. Ono što se sigurno ne pegla su končane zavese i gužvani markizet.

Da li šaljete uzorke zavesa?

Nažalost trenutno ne šaljemo uzorke materijala , ali se nadamo da ćemo u nekoj bliskoj budućnosti početi. Iz tog razloga smo nagovestili da ako trazite nešto specifično najbolje je da posetite naš salon i vidite sve uživo.

SERVIS 

Koji su materijali koji nas najbolje štite od sunca?

Za totalno zatamljenje prostorija najbolji su blackout materijali koji ne propuštaju svetlost. Mi u ponudi imamo blackout draperije , blackout rolo i zebra platna kao i materijale . Takodje dobru zaštitu od sunca pružiće vam i sunscreen rolo zavese .

Da li imate servis za vaše rolo mehanizme i da li imate rezervnih delova za njih?

Da , posedujemo naš servis koji servisira sve mehanizme koji imaju neki problem , a posedujemo i rezervne delove za sve .

Da li u ponudi imate i motorizovane mehanizme za rolo ili zebra zavese?

Da , u ponudi imamo i motorizovane mehanizme i za rolo i zebra zavese . Kontaktirajte nas za upit za cenu. 

Koje zavese su najpogodnije za poslovne prostore?

Iz našeg iskustva naši klijenti se najčešće odlučuju ili za rolo ili zebra zavese, iz razloga jednostavnog odrzavanja i njihovog modernog dizajna.

Kontaktirajte nas ako imate pitanje na koje ovde nismo dali odgovor

6 + 6 =