DUPLE ROLO ZAVESE

Napravite svoju idealnu kombinaciju, odaberite dva rolo platna i postavite ih na jedan mehanizam. Duple rolo zavese su najbolji sistem za doziranje svetlosti u prostoriji.

Duple rolo zavese

 

Duple rolo zavese su nov proizvod na tržištu. Ovaj tip zavesa je  kombinacija dva platna, koja su smeštena ispod jednog mehanizma. Najčešće se kombinuje prednje transparentno/prozirno platno sa zadnjim platnom u jednoj boji classic ili blackout. Uz pomoć dva mehanizma imate mogućnost praviti razne kombinacije u zavisnosti koliko želite da pustite svetlosti u prostoriju. Jednostavne su za montažu , a na našem sajtu naći ćete uputstvo kako pravilno da izmerite ukoliko se odlučite baš za ovaj tip zavesa

DOZIRAJTE SVETLOST KAKO VAM ODGOVARA

Duple rolo zavese daju vam potpunu kontrolu doziranja svetlosti. Samim tim sto se ispod jednog mehanizma nalaze dva platana imate mogućnost da totalno zamračite prostoriju sa blackout platnom ili da prednjim prozirnim platnom pustite više svetlost u nju. Za kombinovanje možete koristiti classic, sunscreen ili blackout materijale.

 

KOMBINACIJA BOJA I JEDNOSTAVNOST IZGLEDA U PROSTORU

Duple rolo zavese daju vam mogućnost da kombinujete razne dezene i boje. Mogu se montirati na zid ili plafon, a možete dodati i neku od fenomenalnih ukrasnih bordura. Ova vrsta zavesa će vašem prostoru dati savršenu dozu elegancije, prefinjenosti i topline. 

Mogućnost kombinacije platana kod duplih rolo zavesa:

TRANSPARENTNO&CLASSIC

 

Kombinacija ove dve vrste platana omogućava vam da pustite onoliko svetlosti koliko vam je potrebno, a da ipak svoj dom  zaštitite od neželjenih pogleda.

TRANSPARENTNO&SUNSCREEN

 

Kombinacijom ove dve vrste platana zaštitiće se od sunčevih UV zraka, a ipak ćete moći da gledate šta se dešava napolju. S druge strane, bićete zaštitićeni od neželjenih pogleda radoznalih prolaznika.

TRANSPARENTNO&BLACKOUT

 

Kombinacijom ove dve vrste platana zaštitiće se od svetlosti u potpunosti jer blackout materijali ne propustaju suncevu svetlost. Sa druge strane imate totalnu kontrolu na pustanju svetlosti.

Pogodni su za sledeće otvore:

Pogodne su za sve prostorije sa klasičnim prozorima – jednokrilnim , dvokrilnim trokrilnim. 

Pogodne su i lepo se uklapaju kod svih vrsta kliznih vrata ili prozora. U tom slučaju zavesa će biti malo odmaknuta od prozora, kako ne biste imali probleme pri otvaranju i zatvaranju.

Duple rolo zavese mogu se postavljti i na prozore koji su postavljeni pod nekim uglom. Pogledajte kako se tad pravilno uzimaju mere. KLIK OVDE

Pogodne su i lepo se uklapaju na svaki tip balkonskih vrata. Savet za dupla vrata je da se uzmu 2 mehanizma za svako krilo po jedan.

Najprodavaniji proizvodi

Pogledajte neke od naših najprodavanijih proizvoda i poručite sada online jako jednostavno.