ROLO ZAVESE

Veliki broj različitih dezena i boja , idealno se uklapaju kako u stambene tako i u poslovne prostore. Antistatik materijali čine ih pogodnim za održavanje.

Rolo zavese po meri

Moderne i praktične u svakom pogledu, rolo zavese su postale jako popularne u poslednje vreme. Rolo zavese radimo po meri kupca. Antistatik materijali čine ih jednostavnim za održavanje, a veliki broj dezena iz naše ponude zadovoljiće i čak i one najzahtevnije klijente. Naše zavese se sastoje od mehanizma i platna, a jako jednostavna montaža na sam otvor ili iznad njega čini ovaj tip zavesa jako popularnim kako za stambene tako i za poslovne prostore. 

Izaberite rolo zavese za vaš prostor

Nudimo vam veliki izbor dezena i platana (classik , print , blackout, sunscreen). Svi materijali su antistatik što znači da ne skupljaju prašinu niti mirise , a to ih čini perfektnim za održavanje. Naša ponuda obuhvata preko 100 različitih dezena počev od jednobojnih , preko cvetnih i dečijih , sa teksturom ili bez nje… Takođe, nudimo opciju ukrasnih bordura koja će dati dodatnu dozu elegancije samoj zavesi. Kako izgledaju u prostoru pogledajte klikom na dugme. 

Idealne za vaš dom ili poslovni prostor

Rolo zavese su idealne za sve prostorije u vašem domu. Odlično će se uklopiti u dnevnu ili spavaću sobu, kuhinju čak i kupatilo, radnu sobu ili ostavu.Možemo reći da su najčešći izbor klijenata kad su poslovni prostori u pitanju, jer se lako održavaju i uklapaju u svaki enterijer. Montaža je jednostavna, a moguće ih je montirati direktno na otvor ili iznad njega(zid ili plafon).  

Izaberite platno koje će najviše odgovarati za vaš prostor:

CLASSIC PLATNA

 

Platna koja će vam pružiti  zaštitu od nepoželjnih pogleda a ujedno puštati odredjenu količinu svetlosti u prostoriju.

SUNSCREEN PLATNA

 

Platna koja će vas dodatno zaštititi od sunčevih UV zraka , pritom obezbediti totalnu prvatnost unutar prostorije.

BLACKOUT PLATNA

 

Za totalnu privatnost unutar prostorije. Blackout platna 100% zaustavljaju prodor svetlosti unutar prostorije.

Pogodni su za sledeće otvore:

Pogogne su za sve prostorije sa klasičnim prozorima – jednokrilnim , dvokrilnim trokrilnim. 

Pogodne su i lepo će se uklopiti kod svih vrsti kliznih vrata ili prozora. U tim slučajevima zavese će biti malo udaljenije kako nebi smetale pri otvaranju i zatvaranju.

Rolo zavese mogu se postavljti i na prozore koji su postavljeni pod nekim uglom. Pogledajte kako se tad pravilno uzimaju mere. KLIK OVDE

Pogodne su i lepo se uklapaju na svaki tip balkonskih vrata. Savet za dupla vrata da se uzmu 2 mehanizma za svako krilo po jedan.