PLISSE ZAVESE

Plisse zavese osvežiće prostor. Lako i brzo se montiraju , idealne su za svaki prostor a odličan izbor za krovne prozore.

plisse zavese

Plisse zastori

Plise zavese ili plise zastori specifičan su tip zavesa , nešto izmedju venecijanera i rolo zavesa. Mogu se montirati na svaku vrstu otvora kako na prozor tako i na vrata.

Najbolje izgledaju kad se montiraju uz samo staklo gde se ovaj tip zavesa otvara zajedno sa prozotom ili vratima. Mogu se pomerati sa obe strane , što vam daje mogućnost da zatvorite samo odredjeni deo staklene površine.

Plisse zavese idealne za krovne prozore

Plisse zavese su idealno rešenje za krovne prozore, svojim modernim dizajnom savršeno će se uklopiti u prostor. Jednostavno možete kontrolisati nivo svetlosti koju želite da pustite u prostor. Materijali od koji su izradjene imaju odličnu otpornost na sunce i toplotu, na vama je samo da izaberete da li ćete uzeti neki prozirniji dezen ili blackout materijal sa kojim imate mogućnost da totalno zamračite prostor.Kao što smo napomenili ranije jednostavne su za održavanje jer su materijali antistatik pa se nećete mučiti sa prašinom i mirisima. 

Moderne i praktične zavese

Plise zavese će se svojim modernim i jesnostavnim dizajnom savršeno uklopiti u svaki prostor modernijeg izgleda. Odlično su rešenje za zastakljene terase i krovne prozore i kancelarije, ali će izgledati fenomenalno i u moderno opremljenoj dnevnoj sobi sa puno staklenih povrsina. Jednom rečju ako volite jednostavnost PLISSE ZAVESE su pravi izbor za vas. Montiraju se jako jednostavno najčešće na krilo prozora ili vrata uz samo staklo ali se u nekim situacijama mogu montirati i van otvora.Nudimo vam veliki izbor boja i materijala koji idu od prozračnih do blackout dezena koje će skroz da vam zamrače prostoriju.

Karakteristike PLISE ZAVESA

plise zavese karakteristike

Energetska efikasnost

Redukuju temperaturu u prostoru u zavisnosti od materijala koji izaberete.

kontrola svetlosti plise zavese

Kontrola svetlosti

Plise zavese imaju mogućnost da se pomeraju sa obe stranu samim tim imaju odličnu kontrolu puštanja svetlosti u prostor.

plise zavese zvucna izolacija

Zvučna efikasnost

Ovaj tip zavese neće previše da vam pomogne kod zvučne izolacije.

Pogodni su za sledeće otvore:

Plise zavese pogodne su za sve prostorije sa klasičnim prozorima: jednokrilni , dvokrilni , trokrilni i praksa je da se montiraju na svako krilo prozora.

Mogu se postavljti i na prozore koji su postavljeni pod uglom a idealnos u rešenje za krovne prozore.

Plise zastori-zavese pogodne su i lepo će se uklapiti na veće staklene površine a idealne su za zastakljene terase.