PANEL ZAVESE

Panel zavese kao idealno rešenje za velike staklene povešine.

Panel zavese

Panel Zavese

 

Panel sistem je odlično rešenje za velike staklene površine kao i kod potrebe brzog i efikasnog pregradjivanja prostora. Mogu se izrađivati od bilo koje vrste materijala, od klasičnih zavesa, preko drapera, black-out materijala, screen platna.

Panel sistem koji se ugradjuje u plafon je od aluminijuma, tako da je sistem veoma dugovečan, a  povremeno mogu da se promene samo panel zavese, kako bi prostorija dobila potpuno nov izgled.

PANEL ZAVESE ZA PREGRADjIVANJE PROSTORA

Kao što smo napomenuli panel zavese su idealno rešenje ukoliko želite da pregradite prostor . Obzirom da se ne podižu gore dole već materijal kliza po mehanizmu levo ili desno odlično su rešenje jer neće zauzeti prostor a izabirom nekog lepog dezena jako će lepo da ga osveže. 

 

KOMBINACIJA BOJA I MATERIJALA

Panel zavese mogu se raditi od klasičnih materijala za zavese ili drapere a radimo ih i od materijala za rolo zavese(klasik , print ili blackout platna). Veliki izbor dezena daje mogućnost igranja sa bojama i materijalima u prostoru jer svaki panel može biti druge boje ili drugog materijala, pa ko voli da eksperimentiše i igra se bojama u prostoru PANEL zavese su super rešenje… 

KOMBINACIJE ZA IZRADU PANEL ZAVESA

Draperije i blackout rolo

blackout paneli

Ukoliko želite da vaše zavese imaju funkciju zatamljenja prostora kad se zatvore onda su draperije i blackout rolo platna pravi izbor. Zatvaranjem dobićete zamračenu prostoriju a leti čak i manju temperaturu u prostoriji. Regulisanje svetlosti svakako ćete kao opciju imate pomeranjem panela u stranu.

Sunscreen platna

panel zavese merenje

Sunscreen platna su odličan odabir ukoliko želite da se zaštitite od sunca a opet sebi ne uskratite pogled ka spolja. Ova platna spadaju u skuplju opciju ali su jako kvalitetna. U ponudi imamo nekoliko opcijai boja. Laka su za održavanje jer su antistatik materijal.

Zavese ili klasična rolo platana

Izabirom klasičnih zavesa ili standard tj klasik materijala za rolo zavese vaša zavesa će vas zaštititi od nepoželjnih pogleda od spolja ali će kroz materijal prolaziti svetlost , a koja količina to zavisi od izbora materijala. Stoga ako želite da vaše panel zavese i kad su zatvorene pustaju svetlost u prostor izaberite neki od ovih materijala za izradu.

Pogodni su za sledeće otvore:

Pogodne su za sve prostorije sa klasičnim prozorima koji su u zbiru preko 150cm u širini. Uglavnom su to dvokrilni i trokrilni prozori.

Pogodne su i lepo se uklapaju kod svih vrsta kliznih vrata ili prozora. U tom slučaju zavesa će biti malo odmaknuta od prozora, kako ne biste imali probleme pri otvaranju i zatvaranju.

Panel zavese se mogu uspešno postavljati kod otvora koji su pod nekim uglom. Opet ponavljamo da su minimum 150cm širine kako bi to lepo izgledalo.

Paneli su pogodni i lepo se uklapaju na svaki tip balkonskih vrata. Savet je samo da se lepo odredi broj panela koji će se postaviti.

Najprodavaniji proizvodi

Pogledajte neke od naših najprodavanijih proizvoda i poručite sada online jako jednostavno.